Inschrijfformulier vrijwilligers

De meestal zonnige maar altijd gezellige kindervakantieweek Schijndel wordt al tweeëndertig jaar mogelijk gemaakt door een ploeg enthousiaste vrijwilligers. Er zijn mensen actief als leiding van een groep kinderen, als fotograaf, als DJ, als technicus, in de keuken, bij het klaarzetten en opruimen van materialen en ga zo maar door. Of je nu een halve dag kunt komen helpen of de hele week, alle hulp is meer dan welkom! Vrijwilliger zijn tijdens de Kindervakantieweek staat garant voor een hoop plezier en gezelligheid.

Mocht er iets ernstigs gebeuren (waar we niet op hopen natuurlijk!), wie kunnen we dan het beste bellen?
Zijn er dingen die we moeten weten?

Alle vrijwilligers verzamelen elke ochtend tussen 8:30 en 9:00 uur voor een
kop koffie of thee. Om 9:00 uur is elke dag de gezamenlijke briefing waarin
de belangrijke zaken voor die dag worden besproken.

Nadat het programma voor de kinderen is afgelopen, is elke dag een korte
evaluatie met alle vrijwilligers en heb je af en toe een corveetaak, samen
met een andere vrijwilliger.

Naast het insturen van dit inschrijfformulier, maken een kennismakingsgesprek, het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het ondertekenen van de gedragscode, tevens deel uit van je aanmelding als vrijwilliger.
Na het versturen van dit formulier ontvang je binnen een week een e-mail met verdere informatie over de aanvraag van je VOG en het kennismakingsgesprek.

06 - 20947746