Inschrijfformulier vrijwilligers

Dit jaar organiseren we een digitale versie van KVW voor de deelnemers. Ze krijgen pakketten met materialen en snacks bij hen thuis bezorgd en ze nemen deel aan een livestream en thuischallenges.
Het vrijwilligerswerk waar je je voor kunt inschrijven, ziet er dit jaar dan ook wat anders uit.
We gaan er vanuit dat we in 2022 weer als vanouds KVW kunnen organiseren op het grasveld.
Dit jaar zoeken we vrijwilligers voor de onderstaande taken.
Kom jij ook helpen?

Mocht er iets ernstigs gebeuren (waar we niet op hopen natuurlijk!), wie kunnen we dan het beste bellen?
Zijn er dingen die we moeten weten?
(alleen van toepassing voor het bezorgen van pakketten)
Naast het insturen van dit inschrijfformulier, maken voor nieuwe vrijwilligers een kennismakingsgesprek, het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het ondertekenen van de gedragscode, tevens deel uit van je aanmelding als vrijwilliger.
Na het versturen van dit formulier ontvang je binnen een week een e-mail met verdere informatie over de aanvraag van je VOG en het kennismakingsgesprek.
Lees onze privacyverklaring (opent in nieuw venster)

Telefoonnummer: 06 - 2094 7746

Telefoonnummer: 06 - 2817 5482