Aanmelden

Kinderen/deelnemers: de inschrijving is gesloten.

 

Vrijwilligers

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger

Je kunt je ook al aanmelden voor de Whatsappgroep als je daar nog geen lid van bent via deze link. Via deze groep krijg je updates over van alles, ook kun je jezelf toevoegen aan de kletsgroep/senioren groep of een werkgroep waar je graag je steentje aan bij zou willen dragen.

Vergeet niet je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen, hier krijg je binnen een week een mail over van Justis als je je hebt aangemeld. Daarna heb je 30 dagen om je VOG af te ronden en duurt het 1 tot 4 weken tot je VOG thuis bij je bezorgd wordt. Laat de originele VOG zien aan de aanvrager, hij/zij registreert je VOG. Na het registreren dien je je VOG zelf te bewaren. Zie onderstaand document voor de uitgebreide uitleg over het aanvragen van je VOG. 

Vanaf vorig jaar mogen ook kinderen van 13 zich inschrijven als vrijwilliger, we gaan dan samen op zoek naar taken die bij jou passen.

Downloads: 

stichting kindervakantiewerk Schijndel

Secretaris: Marjan Vermeltfoort
Mgr. Zwijsenstraat 24
5482 HH Schijndel

Telefoonnummer: 06 - 2094 7746
E-mail: info@kvwschijndel.nl
KvK nr. 4108 2414

Vertrouwenspersoon: Astrid van de Griendt
Telefoonnummer: 06 - 2817 5482
Ook voor vragen over de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), het aanstellingsbeleid en de gedragscode vrijwilligers en het meldprotocol KVW.

design & techniek: dennisvervest.com