Programmabrief 2022

Kindervakantieweek maandag 1 t/m vrijdag 5 augustus 2022

Maandag “Spookachtige Spelen''                                                                         9.30u-12.00u & 13.30u-15.30u
We maken vandaag kennis met Enge Ellen en Bibberde Betsy. Waar kunnen wij deze twee leerling heksen mee helpen? Ook gaan we kennismaken met iedereen uit het groepje. Welke vriendjes en vriendinnetjes zitten erin je groepje? Wie is de leiding van je groepje? Wie ken je nog niet? Als je niet iedereen kent, is dat geen enkel probleem. We beginnen de maandag altijd met kennismakingsspelletjes. Daarna gaan we de rest van deze dag aan de slag met Spookachtige spelen.

Dinsdag “Mysterieuze bouwsels”                                                                         9.30u-12.00u & 13.30u-15.30u
Vandaag mogen we dan eindelijk gaan bouwen. Samen met je groepje ga je de mooiste, grootste en sterkste hut bouwen van het “Magische dorp”. Hier heb je de hele dag voor. Wanneer Enge Ellen omroept dat je hout mag halen ga je met heel je groepje hout halen, dit is altijd onder leiding van een groepsleiding.

LET OP! Doe vanaf de dinsdag stevige schoenen aan en vergeet je hamer niet!

Woensdag “Huiveringwekkende kleuren”                                                            9.30u-12.00u & 13.30u-15.30u
Deze ochtend zetten we de puntjes op de “i” van onze allermooiste hutten. Ook nu heb je weer een hamer nodig. In de middag trek je oude kleren aan en geven we ons Magische dorp een kleurtje. Ook gaan we samen op de foto!

Donderdag “Angstaanjagende tocht in Spannend Schijndel”                             9.30u-12.00u & 13.30u-15.30u
In de ochtend mag je iedereen meebrengen om naar jouw Magische Hut te komen kijken. Na het spelen sturen we de grote mensen weg en gaan wij een Behekst Spel spelen. In de middag ga je met je groepje een spannende tocht maken door Griezelig Schijndel.

Vrijdag “Gruwelijk griezelige Bruiloft”                                                                  9.30u-15.00u
We gaan op weg naar het bos! Als we terugkomen uit het bos heeft Bibberende Betsy voor frietjes gezorgd! Je hoeft vandaag dus niet thuis te eten! Na het eten komen we erachter of jij ook een heks of tovenaar kan worden! Aan het einde van de dag mag iedereen komen kijken en luisteren naar het KVW lied van dit jaar. En zou er een bruiloft zijn? Daarna zwaaien we jullie uit, tot volgend jaar!

Het programma kan iets afwijken als de weerheksen niet meezitten.

Winkelwagen

Uw winkelwagen is leeg.