Zondag 14 juli: Jubileumfeest Kindervakantieweek Schijndel

dinsdag 9 juli 2019

KVW viert 35-jarig bestaan. Feest je mee?

Het is groot feest bij Stichting Kindervakantiewerk Schijndel! Deze fantastische stichting bestaat maar liefst 35 jaar en dat willen zij graag met zoveel mogelijk mensen vieren!

Dus heb je ooit als kind meegedaan aan de Kindervakantieweek, ben je ooit vrijwilliger geweest of draag je de KVW op een andere manier een warm hart toe? Kom dan zondag 14 juli naar het Scoutinggebouw in Schijndel. De KVW zou de KVW niet zijn als er niet weer superleuke activiteiten zouden zijn, zoals allerlei toffe spellen en spannende stormbanen. Ook wordt er gegoocheld en kun je je laten schminken. Deze fantastische dag vastleggen kan ook, want er staat een heuse fotobooth! Voor de ouders is er een gezellig terras waar non-alcoholische drank geschonken wordt.

Iedereen is welkom op dit feest! Ingang via het Scoutinggebouw aan de Smaldonkstraat 10. Het duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur en de toegang is helemaal gratis. Tot dan!

06 - 20947746

Telefoonnummer: 06-28175482