Deelname inschrijving 2021

*Ahum ahum*
Aan alle Schijndelse ridders en knappe prinsessen!!! Deze zomer gaan we samen met Prinses Prutje en Prinses Prakje op avontuur. Van 2 tot 6 augustus zullen we online meekijken in hun kasteel. We gaan uitrustingen maken, schat graven, draken doden, ridders zoeken en zingen over de heldendaden van de prinses.... Dat zullen we thuis en in de buurt gaan ontdekken. Wij hopen dat jullie deze vijf dagen met ons meegaan op onze digitale tocht naar eeuwige roem! Elke dag zullen jullie van onze kasteelbewoners een doos ontvangen. In deze doos zitten allerlei spullen die je nodig hebt om met het programma mee te doen. Verder heb je een werkende internetverbinding nodig!

Vul hieronder de gegevens in van het kind, en klik op "Toevoegen aan winkelwagen".
Meerdere kinderen aanmelden? Vul voor elk kind apart een formulier in.

Deelname kost € 15,00 per kind.

LET OP:
De aanmelding is pas definitief wanneer deze met iDeal betaald is!

Geboortedatum *
Belangrijk: leeftijd van het kind moet op 2 augustus 2021 min. 6 jaar en max. 12 jaar zijn.
5-jarigen kunnen alleen deelnemen op de dagen dat een ouder/verzorger als begeleider aanwezig is.
Momenteel is het bij online aanmelden niet mogelijk om deelname op afzonderlijke dagen op te geven.
(indien van toepassing)
Zijn er nog dingen die we moeten weten?
Lees onze privacyverklaring (opent in nieuw venster)

Telefoonnummer: 06 - 2094 7746

Telefoonnummer: 06 - 2817 5482